english

Teambuildingsspel voor Oogcentrum Noordholland

December 2018

Omdat teambuilding prioriteit heeft bij Oogcentrum Noordholland is Spel-Maker gevraagd een teambuildingsspel te ontwikkelen. Het spel is in samenwerking met de oogkliniek tot stand gekomen. Op de teambuildingsdag zal het spel met verschillende afdelingen gespeeld worden.

HetĀ teambuildingsspel bestaat uit twee losse delen die los van elkaar gespeeld kunnen worden, maar die elkaar ook goed aanvullen.

Het eerste deel, de kernkwaliteitkaarten, bestaat uit een set van 100 kaarten met daarop woorden die kwaliteiten van mensen aanduiden. Ook staan er woorden die vervormingen van de kwaliteiten aanduiden. De valkuilen.

Het tweede deel, de situatiekaarten, bestaat uit een set van 50 kaarten met daarop situaties op maat. Situaties die zouden kunnen voorkomen op de werkvloer bij Oogcentrum Noordholland. De situaties op de kaarten zijn samengesteld uit gesprekken met medewerkers van het Oogcentrum. Er zijn 5 typen situatiekaarten, ingedeeld in de 5 kernwaarden van de organisatie.

In het begeleidende boekje staan 6 spellen beschreven die met het spelpakket gespeeld kunnen worden.afbeelding teambuildingsspel

De teambuildingsdag was een succes. Wij zijn erg blij dat we het Oogcentrum zo goed hebben kunnen helpen.

Voor meer informatie, zie ook https://oogcentrumnoordholland.nl/