english

Spel-Maker maakt CO2 reductiespel voor Springtij 2018

In opdracht van ISPT heeft Spel-Maker een bijzondere serious game ontwikkeld. Het simulatiespel is tot stand gekomen in samenwerking met ISPT en TKI Energie en Industrie. Het CO2 Reductie Game wordt gespeeld op het Springtij Forum 2018 dat plaatsvindt op Terschelling in de laatste week van september.

CO2 Reductie Game

Het spel gaat over de industriële ontwikkeling in CO2 reductie voor de komende 30 jaar. Tijdens het spelen gaat men ervaren hoe de verschillende opties om CO2 te verminderen in de industrie, in evenwicht moeten zijn en hoe ze met elkaar concurreren op het gebied van kosten, efficiëntie en impact.

ISPT

Het ISPT, Institute for Sustainable Process Technology verbindt stakeholders uit verschillende sectoren en disciplines met procestechnologieën waarbij procesinnovatie wordt versterkt en versneld en Nederland zich onderscheidt in het internationale innovatielandschap.

Springtij Forum 2018

Op het Springtij Forum op Terschelling komen jaarlijks ongeveer 500 ambitieuze zakelijke besluitvormers, vooraanstaande wetenschappers, NGO’s en overheden bijeen om de nieuwste inzichten en initiatieven op het gebied van klimaat, grondstoffen, landbouw, natuur en economie te delen. Sessies en workshops vinden plaats op speciale plaatsen, zoals in een historische schuur, in een duingroep, een kerk of op het strand. Een intens driedaags programma waarin u bent verzekerd van duurzame inspiratie, kennis en energie en waarin u uw netwerk kunt versterken en uitbreiden.
voor meer informatie bezoek: www.springtij.nu

Als u meer wilt weten over het CO2 reductiespel, kunt u bellen of mailen met Erwin Wolking.