Nederlands

Introduction Game for Refugees

VluchtelingenWerk komt op voor de rechten van vluchtelingen en helpt hen bij het opbouwen van een nieuw bestaan in Nederland. Vrijwilligers en beroepskrachten zetten zich dagelijks in om vluchtelingen een zo goed mogelijke start in Nederland te geven.

Refugees, this game tailor committed during the induction training for all new employees and volunteers. De leerdoelen van het spel zijn: Kennis opdoen over de belangrijkste processen binnen de organisatie en de valkuilen in deze processen, en beter bekend worden met visie, missie en beleid van VluchtelingenWerk.

During the game each player receives recognizable cases, and use the elements of the VW organization to help the refugees as well as possible further. Game learning objectives seamlessly with the introduction training.

Hennie Broekhuis, VWNederland:

“Ik heb het spel meegegeven aan enkele teamleiders. Iedereen kwam enthousiast melden dat het een succes was geweest. Spelers vonden het een eye-opener om te zien wat er zoal gebeurt bij VluchtelingenWerk. Ook het werken met de case kaarten was erg leerzaam.”