english

Competent Moves

Opdrachtgever: NH Hotel Group
Opdracht: Een trainingsspel in 3 talen
Onderwerp: Competentiegericht werken en rekruteren

Voor de NH Hotel Group heeft Spel-Maker samen met de NH University een trainingsspel op maat ontwikkeld over competentiegericht werken, en een tweede spel over competentiegericht rekruteren. Het doel van de beide spellen is om de competenties onderdeel te maken van de dagelijkse vocabulaire van de werknemers.

Het eerste spel is voor alle medewerkers van NH, om op een leuke en leerzame manier aan de slag te gaan met de NH Competenties. Wat houden de competenties precies in en hoe kan je deze gebruiken tijdens je dagelijks werk? Aan de hand van herkenbare praktijkvoorbeelden geeft dit spel inzicht en antwoorden op deze vragen.

Het tweede spel is voor leidinggevenden bij NH. Zij zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit van hun team. NH heeft 8 competenties gedefinieerd. Welke competenties zie je terug binnen je team? Welke competenties ontbreken in je team? tijdens het selectieproces ga je op zoek naar de ontbrekende competenties. Optimaal rekruteren is dus je uitdaging. Maar hoe doe je dat? Dit spel geeft de antwoorden.